uslugi ceni

Доставка на готова храна за възрастни хора


03-09-2018

Вероятно сте забелязали, че от известно време майка ви е спряла да готви. Или баща ви, останал сам, все по-често няма апетит и храната, която сте му занесли преди 5 дни, залежава в хладилника.

Било поради финансови причини, било поради емоционален срив, често срещан факт е, че възрастните хора се хранят по-малко, по-нездравословно и по-рядко. Ако тази тенденция се задържи прекалено дълго, тя неминуемо ще доведе до криза в така или иначе влошеното им здравословно състояние.

Няма спор, че домашно приготвената храна по вкуса и емоцията, която носи на масата, може да съперничи и на ресторантите с 3 звезди Мишлен. Но за съвременния човек, който се е нагърбил с ролите на работещ, възпитател на деца, болногледач, домакин, снабдител и куп други, да се опитваш да поддържаш разнообразието на масата в едно или две домакинства, вече изглежда свръхчовешко постижение.

Затова на помощ идват едни работни и усмихнати момчета и момичета, които да свалят част от напрежението и ангажиментите ви, като наготвят и разнесат храна до дома на близките ви. И защо от тази услуга да се възползват само работещите семейства, а не и баба, и дядо?

Научете повече за услугата Доставка на готова храна за възрастни хора тук...


« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision