uslugi ceni

Бюджетен вариант за грижа с месечен пакет „Помощ навън“


03-01-2024

Възрастните хора и непреодолимата жилищна и градска инфраструктура.
 
Наблюденията ни в последно време са, че голяма част от възрастните хора успяват относително добре да се справят с ежедневието си, стига то да касае основните дейности в рамките на дома – лична хигиена, леко почистване, оправяне на леглото, приготвяне на нещо за хапване и др.

Голямото предизвикателство пред тях, обаче, са дейностите извън дома. Преодоляването на жилищата и градската инфраструктура е огромен проблем за хората със скорошна операция, претърпян инсулт, сърдечна недостатъчност, силно отслабено зрение или просто за онези, които са недостатъчно стабилни поради напредналата си възраст. Липсата на асансьор в кооперациите, наличието на 10-тина стъпала между входната врата на блока и първата асансьорна площадка, разбитите или липсващите тротоари в междублоковите пространства, препълнените с коли паркинги пред блоковете, липсата на пейки в близост и ред други, са ежедневните и непреодолими препятствия между много възрастни хора и социалната среда навън.

В случай, че вашите близки са в подобна ситуация, можете да организирате с помощта на нашата агенция асистент, който да помага с дейностите, свързани с излизането извън дома – пазаруването на хранителни продукти, готова храна или дребни стоки за дома, заплащането на ежемесечните сметки за ток, вода, телевизия, телефон, закупуването на лекарства, вземане или изпращане на куриерски пратки и други непланирани задачи, свързани с излизане навън. За този вид дейности ангажирането на асистент от „БГ ГРИЖА“ за едно посещение седмично по 2 часа ще бъде най-доброто решение и при оптимизиране на семейния ви бюджет. Месечните ви разходи при 4 посещения ще са 140,00 лева или 175,00 лева при 5 посещения.

За повече информация и записвания ни потърсете на 0888 76 15 03. Лице за контакт - Радостина Дичева.


« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision