uslugi ceni

БГ ГРИЖА в Хасково


09-11-2015

Посрещнахме 2015 с франчайз представителство на БГ ГРИЖА във Велико Търново. Изпращаме годината с възможност да предложим услугите си в Хасково, и то само броени дни преди четвъртия ни фирмен рожден ден. Какъв по-хубав подарък от това, към малкото ни семейството да се присъедини още един град.
 
Помощта от близки, познати и съседи, до която понякога прибягваме при нужда, безспорно е незаменима – да напазаруват освен за себе си, и за нашите възрастни близки или когато ходят да платят тока, да платят и сметката и на нашите роднини. И в това няма нищо лошо. Напротив, на основата на добросъседските отношения се дължи в голяма степен съществуването ни като общество. Помощта, която оказваме на слабите и немощни хора в обкръжението ни, е задължителната ежедневна доза доброта, от която имаме нужда, за да останем човеци.
 
Ние от БГ ГРИЖА твърдо вярваме, че когато даваш доброта на хората около теб, половината доброта се връща при теб. Но също така знаем, че понякога сте притеснени да звъннете на приятели и съседи и отново да ги молите за услуга. Понякога и те са заети – с работа, с лични ангажименти, със собственото си здраве и болежки. Затова да разчиташ на професионална помощ, дори и за няколко часа на седмица, може да ви даде спокойствие и да ви спести притеснението да звъните на съседи, всеки път, когато се наложи.
 
След повече от 3 години и половина работа в отбора на БГ ГРИЖА, поверяваме отговорната задача на Диана Гогова да предложи на възрастните хора в Хасково качествени и професионални грижи в домашна среда, комбинирани с човечност и топлина, които трудно се срещат в днешно време. За да уговорите домашно посещение за вашите близки и да се уверите сами в ползите да разчитате на професионален асистент, не се колебайте да потърсите БГ ГРИЖА в Хасково.

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision