uslugi ceni

Лечебна гимнастика за възрастни хора


20-04-2016

Опитайте се да си спомните кога последно сте срещали енергични, позитивни и одухотворени хора от третата възраст, които не се оплакват от пенсиите, не са се втурнали за кило портокали на промоция, не са се вторачили в сериалите и не обсъждат младото поколение от пейката пред блока. Не се сещате?

Е, ние от БГ ГРИЖА, не само знаем, че усмихнати и харизматични възрастни хора съществуват, но дори сме ги срещали. Напук на клишето, това са хора, които имат своите проблеми и несгоди, но никога няма да допуснат трудностите да доминират живота и битието им. Ведно със своите болежки и посивели коси, намират удовлетворение в това всеки ден да тържествуват над натежалите си години – едни чрез любими лични занимания, други чрез обществено полезна дейност, а трети – чрез грижа за собственото си здраве, за да не бъдат в тежест на близките си и максимално дълго да се радват на ежедневието си.

Ако вие или ваши близки искате да се погрижите за здравето си и за добрата си форма, вече има къде да ви помогнат. В новооткрития център „Веда“ можете да се включите в индивидулни или групови занимания по лечебна и възстановителна гимнастика, да си запишете час за рефлексотерапия или за нашумялата напоследък Боуен терапия. Влади Йорданов е кинезитерапевт с повече от 5 години опит в работа с възрастни хора. И не само, че ще ви окаже професионална помощ, но ще ви посрещне с усмивка и търпение.

Повече снимки можете да разгледате тук. А, за допълнителна информация потърсете Влади на 0886 74 31 03

Снимка: Lifeorder-lab.com

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision