uslugi ceni

Нотариус по домовете, мобилен нотариус Варна, Ежемесечни комунални плащания, Правни консултации за възрастни хора.


Нотариус у дома при необходимостНие от БГ ГРИЖА знаем, че непредвидени ситуации могат да ни изненадат по всяко време. Има моменти, които поради заболяване или прием в болнично заведение, могат временно да ограничат свободата ви на придвижване, а някои спешни дела не могат да чакат.

Нашите възрастни или трудноподвижни клиенти вече могат да бъдат спокойни, че е напълно възможно да упълномощят свой близък или роднина да ги представлява пред различни институции, без да се налага ходене до нотариална кантора. Когато не можете да бъдете на определено място в определен момент, да получите плащане или да вземете официален документ, чрез съдействието на БГ ГРИЖА, помощник-нотариус ще посети дома ви и ще ви помогне със заверката на следните документи при необходимост:

- Пълномощно пред пенсионен отдел, банки, държавни или общински институции и др.;

- Пълномощно за разпореждане с недвижим имот. Валидността на този вид пълномощно е до края на календарната година.

Цената на услугата, както и възможността за домашно посещение, молим да уточните директно с нотариалната кантора, съобразно тяхната ценова листа и натовареността на графика им. Не забравяйте да попитате и за транспортните разходи до дома на клиента.

Други административни услуги:Част от услугите, които предлагаме при грижата за възрастни хора, включват набор от административни услуги, целящи да облекчат ежедневните нужди на възрастните хора, да осигурят един по-независим живот и да улеснят достъпа и комуникацията им с институциите.

Можете да разчитате на професионализма и точността на екипа на "БГ ГРИЖА” при:

1. Извършване на ежемесечните плащания за консумираната електроенергия, вода, битова газ, заплащанe на сметки за стационарен или мобилен телефон, кабелна телевизия и др.

2. Посредничество при контактите с различни институции - при подаване на документи в пенсионен отдел, Дирекция „Социално подпомагане, Общината, и др.

3. Правни и административни услуги при подаване на документи, данъчни декларации.

4. Ежегодното заплащане на данък сгради и такса смет към Общината.

5. Съдействие при снабдяване с помощни средства.

6. Указване на помощ при изготвяне на необходимите документи за явяване пред ТЕЛК, РЕЛК.

7. Уреждане на документи при настаняване или напускане на болница.

8. Организиране на абонаменти за периодични печатни издания при желание от страна на клиента.

9. Съдействие с изваждането на абонаментна карта за пътуване с масовия градски транспорт

При нужда от съдействие с организирането и на други административни услуги, не се колебайте да потърсите нашата помощ.


Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision