uslugi ceni

Домашни услуги за възрастни хора: Доставка на готова храна за възрастни хора в гр. Варна. Личен готвач за възрастни хора. Персонален готвач за възрастни хора. Пазаруване за възрастни хора, Почистване и пране за възрастни хора

Доставка на готова храна за възрастни хора


Пазаруване, мъкнене на тежки пазарски чанти, 2 часа над печката... И всичко това се повтаря след 3 дни. Така изглежда ежедневието на почти всеки един от нас. Но, когато настъпи моментът да се върши за две домакинства едновременно - вашето и това на възрастните ви родители, нещата стават сложни.

Вече можете да спестите това на себе си и на вашите близки. Чрез БГ ГРИЖА и нашите партньори можете да им осигурите прясна, разнообразна и здравословна храна, доставена ежедневно до дома им, включително събота и неделя. Храната се приготвя в модерно оборудвана кухня, изградена изцяло със съвременни технологии, при строг контрол на използваните продукти и процеса на приготвяне.

Необходими документи:
  • Договор за доставка на кулинарна продукция - сключва се между клиента и доставчика чрез съдействието на БГ ГРИЖА;
Какво включва менюто:
  • Закуска 150 гр. (примерна: кус-кус със сирене, баничка, попара, сандвич с кашкавал и зеленчук)
  • Супа 300 гр. (примерна: пилешка, таратор, леща, супа топчета)
  • Основно 300 гр. (примерно: мусака, боб яхния, пълнени пиперки, постен паприкаш)
  • 2 филийки бял хляб
Цени:
  • Дневно меню - 9,00 лв.
  • Седмичен пакет (7 поредни доставки) - 55,00 лв.
  • Месечен пакет (30 поредни доставки) – 220,00 лв.
В посочените цени са включени опаковки за еднократна употреба и доставка до дома на възрастните хора.

Срещу доплащане от 3,00 лева на ден, към гореописаното меню можете да включите второ основно ястие от 300 гр.

За следните райони - Виница, Почивка, Бриз, Траката, Евксиноград, Дружба, Аспарухово - към гореописаните цени се доплаща по 1 лв./ден за доставка.
 
За следните райони - Манастирски рид, Ален мак, Златни пясъци, Кичево, Аксаково, Тополи, Каменар, Боровец, Зеленика, Галата - към гореописаните цени се доплаща по 2 лв./ден за доставка.

Разнос:

Всеки ден (понеделник – неделя) в часовия интервал от 11:00 до 13:00, в зависимост от квартала.

Начини на плащане:
  • Авансово в брой с първата доставка;
  • Авансово по банков път за избрания от вас период, ако не желаете да ангажирате възрастните ви родители с плащания.
Как да поръчате:

Заявки се приемат от понеделник до петък в часовия интервал 08:30 - 14:30 на телефон 0888 76 15 03 или имейл info@bggrija.com

Къде мога да видя менюто:

Всеки понеделник на страницата във Фейсбук публикуваме актуалното за настоящата седмица меню.

Меню за диабетици:

Ако Вашите близки страдат от диабет, можете да поръчате и специално разработено меню за диабетноболни хора. Гореописаните цени и условия важат и тук, с единствената разлика, че разносът е в интервала 08:30 - 10:30.

Добавете достатъчно количество млечни продукти, пресни плодове и зеленчуци към менюто и можете да сте спокойни, че сте осигурили едно разнообразно и здравословно хранене на вашите близки, различно от обичайните за възрастните хора сухоежбини.

Камера за наблюдение в дома на възрастен човек

Модерните технологии, освен всички свои останали функции, като удобство, бързина, забавление, могат да носят спокойствие и сигурност. А когато говорим за възрастни хора, съвременните устройства може да са незаменим помощник в животоспасяващи ситуации.

Wi-Fi kамерата може да е особено полезна за хора в пенсионна възраст, които живеят далеч от близките си и частично са загубили способност да се справят напълно самостоятелно в ежедневието си.От любов и загриженост, от заболяването си или от страх да не загубят независимостта си, в телефонните разговори, които водят с вас, възрастните хора имат склонността да спестяват голяма част от проблемите си.

Камерата може да ви даде реален поглед върху ежедневнето на стария човек – дали си е взел лекарствата, дали се храни редовно и здравословно, дали има пълноценен сън, мъчат ли го болки, навреме ли е дошъл асистентът и добре ли се отнася с него.

Дълго прикривани, с времето проблемите се натрупват до степен, в която неимоверно се стига до кризисна ситуация. И като говорим за кризисна ситуация при възрастни хора, това най-често означава – подхлъзване, спъване, падане, инсулт, залежаване в следствие на вирусно заболяване, влизане с взлом в дома и много други непредвидени ситуации. Камерата ще даде на синовете, дъщерите или внуците спокойствието, че могат да се реагират и помогнат в кризисни ситуации, без значение на какво разстояние се намират.

Основни предимства:
 - дава инфрмация в реално време какво се случва;
 - възможност за съхраняване на записи и преглеждането им в удобно за вас време;
 - лесна за монтаж и работа;
 - уоки – токи функция – можете да разговаряте с близките си през камерата или само да слушате;
 - поддържа функция за нощно виждане;
 - позволява завъртане по хоризонтала и вертикала, само с плъзгане на пръст по екрана на мобилния телефон, за да се огледа цялото помещение при необходимост.

Технически изисквания, за да започнe управляемата камера VStarCam C48S да работи за вас:
 - да имате смартфон, на който да свалите приложението и достъп до интернет през мобилния си телефон;
 - Wi-Fi в дома на възрастния човек;
 - контакт в близост до камерата – захранващият адаптер на камерата е с дължина 1,5 м.

Цена на устройството: 116,00 лева с включена доставка на територията на страната и 2-годишна гаранция.

Камерата любезно се доставя от фирма „Ю Плюс Уи“ ООД. При допълнителни въпроси или желание да поръчате, можете да се свържете с Димитър Димитров на телефон 0879 42 16 56.


Персонален готвач за възрастни хора

Да, правилно сте прочели. Това е услуга, която малко заможни хора си позволяват и като че ли по-скоро я свързваме с живота на холивудските звезди, а не като реална възможност за нашите възрастни родители. Нали знаете, че ние от БГ ГРИЖА не само се грижим за нашите клиенти, но можем и да ги глезим.
 
Планирането на дневното меню, снабдяването на необходимите продукти от магазина, вдигането на тежки тенджери и тави и стоенето с часове на крак пред печката – малко от нас си дават сметка колко сила и енергия се влага в приготвянето на храна у дома. Докато при хората на средна възраст, основният проблем е времето, което все не ни стига, когато говорим за възрастни хора, готвенето вкъщи, може да е много натоварващо и уморително. В много случаи над една определена възраст, хората спират да готвят у дома, което води до компромиси в храненето, а оттам и до редица здравословни проблеми.


 
Идеята е проста: Персоналният готвач е асистент на БГ ГРИЖА, който приготвя храната в дома на клиента - с продукти, уреди и кухненски пособия, подсигурени от клиента - като храната е изцяло съобразена с вкусовете, предпочитанията, алергиите или диетата на възрастния човек. Ако вашите близки са трудно подвижни, а вие нямате време да осигурите необходимите продукти предварително, асистентът може да напазарува нужното за рецептата, след уточняване на менюто с клиента. В рамките на 2 до 3 часа могат се приготвят до 2 – 3 ястия на посещение, съобразно сложността и технологичното време за готвене. При приготвяне на по-голямо количество храна, част от нея се замразява на порции и тя е на разположение на клиента за претопляне във всеки един момент според предпочитанията му. Персоналният готвач почиства и измива ползваните съдове след като приключи с готвенето.
 
Повече от готвене: Ако оставим настрана всички здравословни ползи от домашно приготвената храна, готвенето у дома е много повече – то може да донесе толкова приятни емоции на вашите близки, колкото дори и не можете да си представите. Да имаш приятен и позитивен събеседник, с когото просто да поговориш дори и за няколко часа на седмица, може да направи чудеса с хора, които се чувстват изолирани и самотни през по-голямата част от ежедневието си. Готвенето заедно е социална дейност, така че ако асистентът включи възрастните ви близки в приготвянето на храна, то не е защото не може да го свърши сам.
 
За кого е подходяща услугата: Възрастни хора, които са подложени на диета или специфичен хранителен режим, който трябва стриктно да се спазва. Хора, които обичат домашно приготвената храна, но поради сериозни заболявания (артрит, Паркинсон и др.) са възпрепятствани да готвят сами.
 
Необходими минимални часове на посещение:
* при предварително осигурени продукти – 2 часа
* с опция пазаруване от страна на асистента – 3 часа
Препоръчителна честота на посещенията – 1 или 2 пъти седмично.
 
Цена на услугата „Персонален готвач за възрастни хора“: 20,00 лева/час. Цената не включва стойността на необходимите продукти и транспорта на асистента от и до дома на клиента.
 
Особености: Услугата се предлага на територията на град Варна. Заявката за личен готвач у дома се подава минимум 1 ден предварително на посочените контакти.

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision