uslugi ceni

За нас: Грижи за възрастни хора във Варна

Обикновено на страниците "За нас" фирмите публикуват снимки в костюми и претенциозни автобиографии на мениджърите и персонала си, информация за това колко са добри в това, което правят, какви награди и грамоти са спечелили от престижни изложения и как избирайки ги, потребителите ще получат най-добро решение на проблемите си или на търсенето си.
 
Ние от БГ ГРИЖА нямаме нито една спечелена грамота. Но всеки ден сме награждавани с признателност и благодарност за ежедневните ни усилия да направим живота на възрастните хора по-лек и светъл. Измерваме успехи си с малките радости, които носим в делника на нашите клиенти.
 
Не сме най-големите и вероятно не сме и най-добрите в сферата, в която работим. Понякога дори правим грешки в работата си, за които си признаваме и поемаме отговорност. Защото противно на всичко написано в учебниците, за нас в правенето на бизнес всичко е лично. Отношението ни към клиентите е лично. Служебните отношения в екипа ни често се превръщат в лични. И на фона на цялата колективна безотговорност, при нас за всяка грешка или неуспех се носи персонална отговорност.
 
Екипът ни не може да реши голяма част от проблемите, поради които ще ни потърсите. Но със сигурност ще внесем глътка свеж въздух в ежедневието на възрастните хора с внимание, търпение, позитивизъм и чувство за хумор. Ще споделим с вас голямата отговорност в грижите за вашите близки, помагайки ви в част от ангажиментите или дори само с присъствието ни в дома на възрастния човек.
 
С хубави снимки и лъскави автобиографии също не можем да ви впечатлим. Екипът ни е толкова пъстър, че е трудно да бъде обобщен и представен заедно и поотделно. Въпреки това, има няколко неща, които са характерни за всички момичета в отбора - доброта, отговорност и съпричастност. А, това не се учи в никой университет.


“БГ ГРИЖА” ЕООД e частен дocтaвчиĸ нa coциaлни ycлyги пo cилaтa нa Зaĸoнa зa социалните услуги c Лиценз No:Л-3129-229, от дата 14.05.2021 за предоставяне на социалната услуга "Асистентска подкрепа".

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision