uslugi ceni

Мнения и отзиви за БГ ГРИЖА

Здравей Радост, Честита Коледа!

Благодаря, че сте до мен и майка ми в тия трудни времена, вашите помощ, професионализъм и коректност са неоценими!

Весело посрещане на Новата година!
Росица Н., 26.12.2020, ВарнаЗдравейте Радостина,


Толкова много Ви подхожда името Ви - Вие и Вашият екип носят винаги радост на нашата майка и на нас! Загриженост, сърдечност, физическа и душевна подкрепа, професионализъм към клиентите Ви са едни от много положителните показатели за вашия нелек труд, още повече в това Корона-вирус време!

Вие спечелихте доверието ни към Вас, затова сме спокойни за майка и сме много признателни! Аз и сестра ми получаваме винаги от Вас точност, разбиране, коректност и уважение! Радваме се, че Ви намерихме и избрахме Вас! Както писах и във Фейсбук страницата на БГ Грижа, благодарим от сърце на всички от фирмата!

Желаем Ви да сте здрави и все така да продължавате да топлите душите ни и да се борите за доброто на клиентите Ви! За жалост, Корона пандемията е навсякъде и промени много живота ни! Вие сте едни от тези, които всеки ден са на първа линия в най-хуманната професия!

Бъдете благословени, грижете се за собственото си здраве, пазете го и пазете здравето на милата ни майка, за да може тя още да се радва на нашите радости и Вие да може да сбъдвате мечтите си!

Пожелавам Ви весели и спокойни празници, радостни почивни дни с близките Ви, красива и щедра Коледа. Здрава и благополучна нова година 2021!
 
С голяма признателност  и благодарност
Живка  M., 24.12.2020, Германия
 Здравей,

Благодаря за проявеното разбиране и искам още веднъж да споделя, че сме много доволни от Оля и нейното отношение към майка ни! Желая ти всичките ви клиенти да са толкова удовлетворени!

Хубав уикенд,
Ваня T., 24.10.2020, ВарнаЗдравей Радост,

За тези седем и половина години ти и твоите всеотдайни асистентки се превърнахте в част от нашето семейство, заедно преминахме през много предизвикателства и сега ми е трудно да си представя, че всичко това остава в миналото. Искренно се надявам, че татко Симеон ще се чувствува добре в хосписа и ще свикне с персонала и обитателите в него.

Много бих искала да ви се отблагодаря подобаващо за всичко което сте направили за нас, но това ще стане при следващото ми завръщане в България. Засега само с думи ще изразя огромната си признателност за вашата безценна помощ, за всички грижи които полагахте за татко Симеон, за спокойствието което ни осигурявахте бидейки далеч от Варна.

От сърце пожелавам здраве и щастие на теб и целия ти екип и разбира се успех във вашата благородна дейност.

Надявам се да продължим да поддържаме връзка.

С обич и признателност,

Лили П., 24.09.2020, Канада

 Скъпа Радостина, 

Много Ви благодаря за коректността и професионализма в тези толкова тежки дни за мен и моето семейство. Много съм радостна, че се запознахме и че мога да разчитам на Вас и Вашите колеги.

Сърдечни поздрави,

Петя Х. 04.10.2019, Германия

 Благодаря за грижите!

Благодаря много за всичко и желая всичко най-хубаво! Екипът ти е невероятен :)

Поздрави,
Поли К., 28.06.2019, ВарнаБлагодаря за грижите!

Оставам с най-добри чувства към всички, с които имах възможност да се познавам.


Успешна и ползотворна работа.

Живка П., 14.09.2018, ВарнаСкъпа Радост,

Бих искала да изкажа сърдечните благодарности на цялото ни семейство към теб и към Роси за всеотдайните грижи към моята майка.

Майка ми нямаше много лек характер и като културен и високо образован човек, със съществен принос към образованието във Варна, имаше очаквания и изисквания към хората около себе си. Дори и болна тя беше критична и взискателна към тези, които се грижат за нея.

Бих искала да споделя колко се радваше, оценяваше и беше благодарна за грижите на Роси, която намери верния подход и с много търпение, човешка топлота и професионализъм, внесе спокойствие, радост и усмивка в последните й седмици.

Преди да открием "БГ ГРИЖА" в интернет, не знаехме, че се предлага във Варна толкова качествена услуга за грижи за възрастни хора в дома им, с който те са свикнали и където се чувстват комфортно.

Благодаря ви за хуманното отношение, за добротата, за коректността, за съпричастността към болката, за неоценимата помощ в трудните за майка ми и за нас моменти.

Желая на целия екип и лично на теб здраве и щастие. Толкова е хубаво, че ви има и че можем да разчитаме на вас в трудните житейски ситуации.

С благодарност и респект,

Таня Антонова, Варна, юли 2018Няма думи, с които да изкажа благодарността си към екипа на БГ Грижа. Само мога да кажа, че сме благословени да Ви имаме в живота си. Благодаря Ви !!!
 
Веселка В., 01.08.2018, Чехия


Много съм доволна и от отношението и от бързината с която се решават проблемите.

Радка А., 30.07.2018, Варна
 

От името на майка ми ви благодаря за грижите, които оказва Роси. Хубава и благословена седмица!

Гаро О., 26.07.2018, ВеликобританияЗдравейте Радостина,

Благодаря много за съдействието и безупречно извършената услуга!
 
С най-добри поздрави,

Койка С., 7.06.2018, ВеликобританияЗа много години, Радостина!

Желая на Вас и на семейството Ви здраве и много успешна година. Бъдете все така съпричастна и с внимание към хората, които обгрижвате.
 
Поздрави,

Татяна Б., 02.01.2018, ВарнаЗдравей Радост,

Благодаря отново, желая ти все така успех, както и на цялата фирма! Смятам, че предлагате много важна и качествена услуга и съм готова по всяко време да ви препоръчам или сама да сключа договор с вас отново.

Татяна Ст., 01.08.2017, ГерманияБлагодаря много за помощта!

Дано в бъдеще има повече бизнеси като вашия в по-малките градове и околни села, защото нужда определено има, особено след като голяма част от младежта е в чужбина. Поздравявам ви за бизнес модела и етиката, и най-вече, че помагате на толкова хора в трудна ситуация. Успех!

Вани П., 10.03.2017, САЩ
Здравей, Радост,
 
Аз съм с прекрасни впечатления от вас, когато имах неотложна нужда от Вашата помощ веднага се отзовахте и коригирахте така работното си време, че да можете да ми помогнете. Майка ми също е много доволна и аз наистина бях спокоен, че всичко с нея е наред. Трудно ми е да съчинявам мнения и препоръки, защото не съм много словоохотлив, но навсякъде където е станало дума, винаги съм ви препоръчвал и хвалил. 
Това, че временно преустановяваме услугата не значи, че след няколко месеца няма да продължим - дано майка е жива и здрава ...
 
Поздрави!
Георги Д., 11.11.2016, Варна
Искам да изкажа голямата си благодарност и възхищение от човечността, професионализма и чувството за отговорност и съпричастност на Радостина Дичева от БГ ГРИЖА. Мисля, че днес рядко се срещат хора с голямо сърце и отдаденост на работата.
 
Мая М., 18.09.2016, Германия
Здравейте!

Благодаря за всичко, което направихте за майка ми и за нас самите. За грижите, които положихте и за вниманието, което й дадохте.

Искам от мое име и от името на семейството ни да благодарите на Оля и Диaна.
Специално за Диaна искам да изкажа личното си впечатление. Запознах се с нея, малко преди майка да влезе в болница, но тази жена ми направи силно впечатление. Тя е един много добър и сърцат човек. Много внимателна, много нежна и много търпелива. Аз лично много се радвам, че се запознах с нея.

Предполагам, че Вие също знаете с какъв човек работите, но отзивите от клиентите са още по-важни, особено в сферата на Вашата работа. Бих искала да Ви помоля, ако разбира се политиката на фирмата го позволява, да й предадете нашите благодарности за всеотдайността, за вниманието, за нежността и търпението й.
 
Поздрави!
Венета Д., 22.07.2016, Варна
Здравей Радост,

Бих искал да изразя голямото си задоволство от професионализма и предоставяните услуги на екипа на БГ ГРИЖА, а така също и на теб да пожелая много професионални успехи.

Поздрави

Пламен В., 20.03.2016, ВарнаЗа много години, скъпи приятели от БГ ГРИЖА!

Благодарим ви, че точно вие ни помагате в грижите за нашите обичани възрастни родители! За изминалата 2015 година преживяхме заедно и преодоляхме не едно изпитание. Специални благодарности на прекрасната Оля, която с нейната съпричастност, отговорност, професионализъм и човешка добрина ни стана много близка! Здраве, щастие и успехи на всички през новата 2016!

Сем. Донови, 03.01.2016, ВарнаЗдравей Радост!

Най-напред искам да се извиня, че от толкова време не намерих време да се отбия при вас и дори да среднем на по едно кафе. Това не значи, че Ви приемам за нещо нормално, за което си плащаме, не.

Благодарен съм, че ви има и ви приемам за част от семейство!

Респект към целия екип, за това че се е заел и се справя с една от най трудните работи на света - с грижи, състрадание и усмивки - въпреки всички трудности.

С благодарност и поздрави,

Христиан Р., Испания, 14.10.2015
 


Здравей Радост,

Баща ми е много доволен от Христо Николов. Явно си пасват. И понеже зная, че баща ми не е лесен човек, оценявам трудът ви и ви се прекланям. Толкова съм щастлива, че открих твоята фирма. Без да преувеличавам -  ВЪРШИТЕ СТРАХОТНА РАБОТА.

Красимира Д., Германия, 13.10.2015Привет, мила приятелко,

Щастлива съм да те нарека така, макар и да не сме се виждали. Толкова много пъти исках да изкажа най-сърдечната си благодарност за всичко, което направи за мен и майка ми. Признавам, че изобщо не очаквах да попадна на човек като теб, който се отнесе с такова разбиране към нас, на секундата ми помогна, изпрати ми най-добрия си асистент и ми даде сигурност и прекрасно отношение - нещо, което търся непрекъснато, но не успявам да открия за толкова години. Още веднъж - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !

Теодора С., гр. Варна, 24.04.2015 г.Благодарим на Вас и Вашия екип за безупречното и сърдечно обслужване, за Вашата коректност и отзивчивост, за готовността Ви да ни помагате и в най-трудни моменти, дори когато събитията са спонтанни и непредвидени.
 
С приятелски поздрави,
сем. Кюппер, Германия, 22.12.2014Здравей Радост,

Състоянието на баща ми през последните два месеца се подобри. Сигурен съм, че една от причините е Вашата помощ.

Надявам се, да не се наложи, но ако трябва и в случай, че Вие желаете, можем да работим отново.

Пожелавам Ви весели празници и много лично здраве и успех в благородната и трудна дейност, която сте избрали!

Поздрави.
Пламен П., София, 16.12.2014Здравейте Радостина,

Искам да поднеса моята огромна БЛАГОДАРНОСТ на Вас и лично на асистента Ви Росица Иванова за грижите, които положихте за моята майка.

При завръщането ми след 4-месечно отсъствие се убедих във  високия професионализъм, коректността и отговорното отношение на екипа Ви към изпълнението на договорените ни отношения.

Оценявам високо помощта, която ми оказахте и ще се радвам и за в бъдеще да разчитам на услугите на БГ Грижа.

Благодаря, че Ви има!

Светлана В., Варна, 10.11.2014г.Здравейте Радостина,
 
Отново си спомних за вас вчера и се сетих, че написах много кратко „благодаря” за услугата, която ми направихте. Искам още веднъж да благодаря за това, което направихте за мен и моята майка.
 
Стана ми много драго, че вече и в България има фирми, с които бихме могли да се гордеем.
 
Пожелавам ви много успехи както в бизнеса, така и в личния живот.
 
Пламена Д., Канада, 19.03.2014

 

Добър ден, госпожо Дичева,
 
На Вас и Диана искам още веднъж да благодаря за грижите, които полагате. Имаме невероятен късмет, че Ви открихме.
 
С дълбоко уважение към Вас за изключителното Ви отношение към хората.

Калинка К., Германия 11.03.2014

 

Всички бяхме много доволни от грижите и вниманието, които получихме от БГ ГРИЖА. Със сигурност бих препоръчала агенцията на познати и приятели, чиито близки се нуждаят от помощ.
 
Благодаря отново!
 
Миглена и семейство, Варна 28.02.2014

 

Искам да поднеса нашата най-искрена благодарност на екипа на БГ ГРИЖА за безценната помощ, която ни оказват в грижите за нашия баща. Благодарим ви, мили момичета за това, че върнахте усмивката на лицето на един възрастен човек и вярата му, че не е забравен от своите близки хора, които са далеч от него. Ценим високо вашия професионализъм и искрената ви човечност и топлота!

Лили и Красимир П., Канада 18.10.2013 

 

3дравейте,

Радвам се че работихме с почтенни хора като вас и ви желая здраве и успех!

Поздрави.

Тодор Х., Варна 11.07.2013

 

Здравейте г-жо Дичева,

Позволете ми чрез Вас да благодаря на служителите от БГ ГРИЖА за прекрасно изпълнените договорни отношения. Когато се обърнах за помощ към БГ ГРИЖА не познавах никого - търсех квалифицирана помощ за гледане на възрастната ми и болна майка за няколко дни. Възхитена съм от професионализма на служителите, от желанието им да проявяват индивидуален подход към нуждите на клиента и от умението им да правят това. Специални благодарности искам да отправя към Йорданка за нейната съпричастност, отзивчивост и отговорност. Най-искрено искам да препоръчам БГ ГРИЖА на всички, които търсят за своите близки обгрижване съчетано с професионализъм и човешка топлота. Аз намерих именно такова отношение.

С благодарност и уважение,

Петя Г., Варна, 27.02.20133дравейте,

Искам да Ви благoдаря за грижите за моите баба и дядо. Помогнахте ни в труден момент. Изключително сме доволни. Специални благодарности на Диана. Ще се радваме и за в бъдеще да можем да разчитаме на вас.

Димитър С., София, 13.02.2013

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2021
Уеб дизайн от alphavision