uslugi ceni

БГ ГРИЖА във Велико Търново


06-12-2014

Изпращаме 2014 и посрещаме новата година с най-хубавата новина - БГ ГРИЖА отваря първи франчайз офис във Велико Търново. Още в началото на 2015 възрастните хора във Велико Търново ще могат да разчитат на професионална помощ у дома по стандарт и качество на БГ ГРИЖА.
 
Ако работите до късно или се грижите денонощно за болен родител и имате нужда от отмяна за няколко часа, за да отделите време за себе си, да се срещнете с приятели, да свършите личен ангажимент или просто да се разходите на въздух и няма на кого да разчитате, във Велико Търново вече има на кого да се обадите.
 
Във Велико Търново с усмивка ще ви посрещне Славка Пройчева. Тя има дългогодишен опит в обслужването на клиенти в голяма фирма, което гарантира бързо, адекватно и любезно решаване на проблеми в напрегнати ситуации. И още повече, нещо което не се учи в университет или на работа - към всеки един възрастен човек, Славка ще погледне с топлина и човечност, като на свой близък.
 
Ако имате нужда от помощ в грижите у дома за свой близък, можете да потърсите БГ ГРИЖА във Велико Търново.
 

Снимка: Hownottoactold.com


« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision