uslugi ceni

БГ ГРИЖА стана на 4 години


21-11-2015

На 21-ви ноември Православната църква отбелязва Деня на християнското семейство. По традиция (макар и позабравена) родителите водят децата си на църква, за да измолят за семейството си здраве и благоденствие. След това се събират край трапезата, за да засвидетелстват любовта и привързаността си. А, през нощта масата се оставя неразтребена, за да може Богородица да дойде, да си хапне и да благослови дома.

Датата 21-ви ноември, носи един по-особен заряд за шепа хора. Преди 4 години поставихме началото на нашето малко семейство БГ ГРИЖА, като си обещахме, всеки присъединил се към екипа ни да се чувства уважаван, ценен и спокоен, за да може да отвръща със същото в работата си.

И ние по стара традиция хапнахме, пийнахме и си пожелахме на 40-тия си фирмен рожден ден пак да можем да се съберем, макар и вече придружени от личните ни асистенти.

Снимка: theseniorlist.com



« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision