uslugi ceni

Домашен помощник за майките, родили с цезарово сечение


17-07-2016

Истината е, че няма леко раждане. Но възстановителният период за майката след секцио е по-продължителен и по-труден в сравнение с раждането по естествен път. Нелеката коремна операция и появата на бебето са сериозен стрес за организма и психиката, като най-тежката част може да продължи около месец – два - три.
 
След прибирането си от болницата ще имате нужда от много помощ, тъй като препоръките на докторите са за повече почивка, леки разходки, да не се вдига нищо по-тежко от бебето, избягване на резки движения и навеждане.
 
След появата на бебето в семейството, всички се втурват да помагат – таткото, една – две баби и същия брой дядовци, няколко приятелки, минали по този път. Всеки със съвети и напътствия (понякога противоречиви) как да си гледате най-добре детето, което понякога допълнително напряга атмосферата у дома. Същевременно, много млади майки нямат нужната подкрепа от роднини, тъй като живеят далеч от родните си места и са принудени да се справят сами в новата си роля.
 
БГ ГРИЖА може да предложи деликатна подкрепа на майките, осигурявайки домашен помощник в най-нелеката част от въстановяването им след секцио. Нашите служители могат да помогнат в домакинството – да почистят, да прострят и изгладят, да напазаруват докато таткото е на работа. Объркани или тревожни в следродилния период, ще имате до себе си емоционалната опора на едни зрели и опитни жени, които да ви вдъхнат увереност и спокойствие, че болките и дискомфортът скоро ще отшумят и че най-хубавото всъщност ви предстои. В рамките на 2 до 3 месеца БГ ГРИЖА може да помогне, докато всичко си дойде на мястото и заедно с бебето изградите вашия нов режим.
 
И не ни се сърдете, ако нашите жени откажат да подържат или да наглеждат бебчето, докато вие вземете душ. Вие се грижите за детенце, ние – за вашия домашен и емоционален комфорт.
 
Обадете ни се, за да обсъдим заедно вашите нужди и нашите възможности за съдействие.  
 

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision