uslugi ceni

Как да поръчам мулти-таблетен блистер за близките си?


26-09-2016

Искате да ползвате услугата преопаковане на лекарства в мулти-таблетен блистер за своите близки, но се чудите как работи?



1. Свързвате се с БГ ГРИЖА по един от следните начини:
- на телефон/Viber: 0888 76 15 03, като не забравите да предоставите ваш имейл адрес;
- изпращате запитване на имейл: info@bggrija.com

2. На електронната си поща ще получите бланка „Заявка за ползване на услуга“, където в рамките на една страница е нужно да попълните данните на ползвателя (контактна информация, хронични заболявания, алергии, телефон на личен лекар и др.), вашите контакти за обратна връзка и предпочитан от вас начин на плащане (банков път, кредитна карта, наложен платеж и др.).

3. Попълнената бланка ще е необходимо да върнете по имейл на фирмата изпълнител, която ще подготви Договор за ползване на услугата и ще изпрати на посочения от вас имейл.

4. След направено плащане по услугата от ваша страна, получавате по куриер така наречения „комплект за доставка“, представляващ 12 непрозрачни плика, в които следва да поставите рецептите/рецептурната книжка, закупените от вас лекарства, както и касовата бележка – като доказателство за произход на лекарствата.

5. На безплатен телефон поръчвате куриер да вземе пратката. При необходимост лекарствата се превозват в хладилна чанта.

6. В рамките на 3 дни получавате на адреса на ползвателя мулти-таблетния блистер, заедно с предварително изпратената документация от стъпка 4.  

И, това е!

Забележка: Разходите за всички пратки от и до вас са за сметка на фирмата изпълнител.

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision