uslugi ceni

Търсим нов служител


20-07-2018

„БГ ГРИЖА” ЕООД е частна фирма, която се грижи за възрастни хора на територията на град Варна от 2011 г. до сега. Нашата мисия е да подпомагаме хората в пенсионна възраст да се чувстват по-здрави, по-значими и по-щастливи в техния собствен дом.

Ако работата зад бюро от 8 до 17 не е вашето поприще, а оценявате себе си като динамичен, позитивен и работлив човек, при нас, може би, ще намерите възможност, която по-пълноценно да отговаря на професионалните ви нужди. Позицията "Социален асистент" вероятно не е сред престижните и не предлага възможности за кариерно развитие, но носи едно специално удовлетворение, което трудно се намира в други професионални сфери - благодарност и признателност в очите на клиентите за вложените труд и усилия от ваша страна.

Ако имате желание да се присъедините към един позитивен колектив и в края на работния ден да се прибирате вкъщи с чувството, че днес сте били полезни на някого в нужда, ще се радваме да станете част от екипа на БГ ГРИЖА.

Нашите изисквания към кандидатите са:

1. Минимум средно образование - с предимство ще са кандидати с опит в социалните услуги и/или с медицинско образование. За опит се признава и личен такъв, свързан с помощ на близък от семейството ви;
2. Чисто съдебно минало;
3. Отлично психическо здраве;
4. Отлични комуникативни умения;
5. Готовност за индивидуална и екипна работа;
6. Бързо и отговорно справяне с поставени задачи;
7. Разбиране и толерантност към различия в произхода, социалното положение, религията на клиентите на фирмата.

За да кандидатствате по обявената свободна позиция във фирмата, моля, изпратете ни на имейл info@bggrija.com Ваша актуална автобиография с приложена снимка.

Всички получени документи се разглеждат при строга конфиденциалност, съгласно защитата на личните данни. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.


« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision