uslugi ceni

Грижи за възрастни хора в град Шумен


23-01-2017

Бързане за работа, следене на разписанието на автобуса, търсене на място за паркиране, лошото настроение на шефа, две-три сплетни от колежки, административни задачи из града, ходене по срещи, организационни задачи за вкъщи, прибиране на децата от училище, висене по опашки, домакинска работа, протекъл таван, пазаруване, писане на домашни, разправии с опърничави тийнейджъри. Изглежда ли ви познато? А, сега добавете към този режим и възрастни родители, които имат ежедневна необходимост от грижи или поне от половин час на ден от вашето присъствие и компания.

Истината е, че всеки от нас има ограничени сили и време, за да може да бъде навсякъде при нужда. Затова на помощ идват агенции като нас – да ви отменим в част от ежедневните ви ангажименти към остаряващите ви родители, да намалим напрежението от непрекъснатото гледане на часовника и да ви осигурим малко свободно време, което да прекарате по-спокойно със семейството си.

И понеже стресовият делник не е запазена марка само на големите градове, с радост споделяме, че БГ ГРИЖА вече може да съдейства, ако се нуждаете от помощ за ваш близък в Шумен. През януари стартираме партньорство с частна агенция за грижи в домашна среда, работеща на територията на град Шумен.

Ако се нуждаете от опора, стабилен партньор или просто професионалисти, които споделят вашите тревоги и могат да ви разберат от половин дума, не се колебайте да се свържете с БГ ГРИЖА на телефон 0888 76 15 03, за да ви насочим към колеги.
 

« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision