uslugi ceni
В България не се води статистика за много неща. Колко хора всекидневно полагат грижи за някой свой близък е едно от тях. Можем само да предполагаме, че това са хиляди хора, отказали се от работа, кариера, социален живот, дори и от създаването на свое собствено семейство (или развалили такова) и отдали се на денонощни грижи за свой роднина.

С тази страница ще се опитаме в някаква степен да помогнем на всички онези хора, които се изправят пред предизвикателствата на новата си роля. С публикуването на подробна информация за типичните за възрастните хора болести и с някои простички съвети в обгрижването, ни се иска да направим този процес по-лек за вас и вашето семейство.

Да се грижиш за член от семейството в нужда е израз на любов, привързаност и лоялност. И така в било от векове. Без значение на конкретната болест или състояние, вие се изправяте пред ситуация, за която нямате подготовката и нужния опит. Добрата новина е, че няма нужда да сте медицински работник, супергерой или светец, за да дадете най-добрата грижа на вашите болни близки. С малко помощ и подкрепа вярваме, че можете да се справите по най-добрия начин, без да жертвате себе си като личност в процеса по обгрижване.« назад

Напомняме ви, че дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право. Всяко копиране може да става само с писменото съгласие на "БГ ГРИЖА" ЕООД и цитиране на източника.

Всички права запазени© БГ ГРИЖА 2011 - 2024
Уеб дизайн от alphavision